Bez wątpienia dawno nie było na blogu wpisu inspiracyjnego od zwycięzcy wyzwania :O . Tak się jakoś złożyło, niemniej dziś już jest – wiosenna kartka przygotowana przez Anię. Zobacz co sama autorka napisała:

 

Witam wszystkich! 😊

Na początku chciałam bardzo serdecznie podziękować zespołowi sklepu Świat Pasji za wyróżnienie mojej pracy i za zaproszenie do gościnnego występu na blogu.

Mam na imię Ania.
Jestem kochającą żoną i mamą trójki wspaniałych i psotliwych córeczek. 😉

Scrapbooking / cardmaking to moje hobby od 5 lat, choć ze sztuką i rękodziełem znam się od małego.
Lubię robić kartki okolicznościowe oraz ozdoby do domu. Kartki w większości robię dla rodziny, przyjaciół i znajomych. Taka forma tworzenia sprawia mi ogromną przyjemność, szczególnie, kiedy osobiście mogę wręczyć pracę – radość odbiorcy jest dla mnie nagrodą samą w sobie.

Uwielbiam także robić kwiatki, szczególnie te z foamiranu na ciepło. ❤️

Moje prace i inspiracje znajdziecie na Facebooku pod nazwą Anna Adamska Cards lub na Instagramie jako cardsanna. Zapraszam serdecznie!

A inspiracją na dziś jest wiosenna kartka na wiele okazji (napis jest przykładowy). Prosta, lekka i zwiewna, a zarazem pełna życia.

Do jej stworzenia użyłam papierów firmy Paper Heaven z kolekcji “Rajska jabłoń”. Urzekły mnie w niej gałązki z pączuszkami i kamienne tła.
Dodałam moje, ręcznie robione kwiaty z foamiranu oraz rameczkę z masy lekkiej w dość krzykliwym odcieniu różu aby nadać pracy charakter.

Kartka ukazuje naturalną siłę przyrody budzącej się do życia, która jest w stanie przebić się nawet przez kamienie.

Mam nadzieję, że moja praca przypadnie Wam do gustu i że zainspiruje Was do tworzenia!

Pozdrawiam gorąco! 😘

 

Przede wszystkim dziękuję ślicznie Aniu za nadesłaną pracę i kilka słów od Siebie 😀

Na zakończenie chciałabym przypomnieć, że nieco zmieniła się forma naszych wyzwań i teraz odbywają się one na fanpage Świat Pasji. Obecnie trwa tam wyzwanie Grunge – zapraszam!

Napisz komentarz

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.